MATO-DUO s.r.o.

Žaluzie a okenní sítě proti hmyzu v eshopu

Léto je v plném proudu a s ním také specifické starosti okolo vybavení domu nebo bytu. Jednou z nepříjemných věcí, které sebou léto přináší, je zvýšený výskyt hmyzu. Ato nejen venku, ale také v bytech nebo prostorách v domě. Naštěstí existuje řešení, keté nás dokáže této nepříjemnosti zbavit. Ne vždy úplně dokonale, ale podstatná zlepšení lze vidět hned.

Na tomto webu http://www.mujdomek.cz/ jsme publikovali řadu zajímavých článků na toto téma, v nich najdete řadu užitečných informací ohledně instalace vhodné sítě proto hmyzu do dveří nebo oken.

 

Zajímavá je možnost nákupu těchto sítí přes eshop. U dveřních nebo okeních sítí je totiž důležitý rozměr – a tento rozměr musí být přesný, aby sítě dokonale splnily svůj účel. Na zmíněném webu je detailní videonávod, jak přesně změřit okno, aby síť přesně pasovala. Nemusíte se tedy bát, že vašeokno špatně změříte.

 

Stejně tak lze v tomto eshopu nakoupit kvalitní žaluzie, které v letních měsících poskytují ochranu proti nadměrnému slunečnímu svitu. Na stránkách eshopu je podrobný průvodce, který vás provede přesným zaměřenám žaluzií. Podrobnosti jsme přinesli také na tomto blogu http://mujdomek.cz/category/okna-dvere-vrata/ – zde je také možnost čerpat z bohatých zkušeností uživatelů tohoto eshopu.

Design žaluzií v oknech

Žluzie se do oken připevňují většinou pomocí tenkých vodicích silinových lanek. V horní části je mechanismus, kteý samotné žaluzie drží v zataženém stavu. Barva žaluzií – ať už to jsou žaluzie plastové nebo hliníkové – se většinou volí stejná jako u ovládací kazety. Samozřejmě jsou možné I různé barevné kombinace, vše záleží pouze na vkusu a odvaze majitelů bytu nebo domu.

 

Pokud si na montáž žaluzií sami netroufnete, můžete si v eshopu objednat I jejich montáž. Ta je většinou zdarma.